Donati in anul 2014 2% pentru tinerii orasului dumneavoastra!

Donati in anul 2014 2% pentru tinerii orasului dumneavoastra!
 • Biserica Bunavestire  din Giurgiu se mai numeste si Biserica Greceasca si ii are ca indrumatori in realizarea frumoaselor evenimente pe Pr. Tudor Georgian si Pr Pitulice Petrisor.
 
Biserica doreste apropierea tinerilor de Dumnezeu si constientizarea adevaratelor valori prin organizarea a numeroase evenimente. 
 
 • Este infiintat de asemenea Comitetul Parohial al Tinerilor in cadrul Bisericii Bunavestire ce are ca scop dezvoltarea abilitatilor de organizator, intarirea spiritului de echipa si formarea unor noi prietenii.
Considerand ca "Milostenia schimba darurile pamantesti in comori ceresti" si ca Sfantul Mucenic Fanurie ne asculta in continuare rugaciunile, va multumim pentru toata bucuria si tot sprijinul acordat!
 
 • 24 martie (cu sprijinul unor oameni de bine ca si dumneavoastra cei care cititi) au fost premiati toti cei care au participat la diverse concursuri si olimpiada la disciplina religie

  Biserica Buna Vestire - Giurgiu
   
 • 12 mai 2013, de ziua Sf. Mc. Ioan Valahul, Seminarul Teologic "Teoctist Patriarhul" precum si Centrul de Copii si Tineret din cadrul Episcopiei Giurgiului si-au sarbatorit Hramul la Biserica. Actiunea a debutat cu traditionalul concurs "Ritmuri de toaca", la care au participat tinerii Seminariilor Teologice din intreaga tara, acesta fiind un concurs national. De asemenea, mai multi elevi de la scoli si licee, din Giurgiu ne-au incantat auzul la pian si vioara.
   
 • 16 septembrie, pe pietonala Mircea cel Batran din centrul orasului, s-a organizat o actiune cu caracter civic si social-cultural, numita generic "Priveste viata cu alti ochi!".
   
Biserica Buna Vestire - Giurgiu
 
Acestei initiative i s-au alaturat mai multe institutii si asociatii, astfel incat actiunea in sine a capatat proportiile unui eveniment ce a bucurat sute de giurgiuveni. Tinerii din comitetul parohial alaturi de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, Teatrul "Tudor Vianu", Muzeul Judetean - Sectia de etnografie, Palatul Copiilor, Directia pentru Tineret si Sport, Colegiul National "Ion Maiorescu", Cercetasii Romaniei, Asociatia "Clubul Artistilor Fotografi", Clubul de dansuri "Flori Art", au reusit sa dea viata evenimentului. 
 
 
Biserica Buna Vestire - Giurgiu
 
"Evenimentul si-a propus sa aduca in atentia comunitatii cercuri de pictura, cercuri de literatura, ateliere de lucru, sculptura, pirogravura, cusaturi si impletit nuiele, arta fotografica, dansuri populare si dansuri moderne, coltul sportiv (sah si tenis de masa), initiere in metode de prim ajutor, reprezentatii de arte martiale, reprezentatii din piese de teatru cunoscute, iar participantii la eveniment au putut sa se implice activ in aceste manifestari, invatand lucruri inedite: sa creeze chiar ei obiecte de arta si sa le ia acasa, sa se initieze sau chiar sa se inscrie la unul sau mai multe dintre oportunitatile oferite de organizatori"
 
 • 7 decembrie-Peste 300 de copii au participat la serbarea intitulata "Colindul Sfantului Nicolae editia a III-a", la Biserica Bunavestire din Giurgiu, primind daruri frumoase.
   
 • 15 decembrie- peste 100 de copii ai caselor de tip familial din Giurgiu, la care s-au alaturat si alti 30 de tineri nevoiasi, au participat la aceasta serbare de Craciun organizată special pentru ei.
   
Biserica Buna Vestire - Giurgiu

Acestea sunt o mica parte din activitatile anului 2012, haideti sa ii sustinem si in anul acesta , ca ei sa poata sustine la randul lor si mai multe activitati!
 
Multumim!
 
 

DESCARCA FORMULARUL 230