Doua zile, giurgiuvenii au "privit viata cu alti ochi"

Doua zile, giurgiuvenii au "privit viata cu alti ochi"

Initiativa preotului paroh Tudor Georgian Bogdan, de la Parohia Buna Vestire, de a organiza in zilele de 15 - 16 septembrie, pe pietonala Mircea cel Batran, o actiune cu caracter civic si social, numita generic “Priveste viata cu alti ochi”, a fost o reusita.

Asa cum scriam intr-un articol recent, acestei initiative i s-au alaturat mai multe institutii si asociatii, astfel ca actiunea in sine a capatat proportiile unui eveniment.
 
Primaria Giurgiu, Crucea Rosie, Centrul Cultural Ion Vinea, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, Teatrul Tudor Vianu, Muzeul Judetean de Etnografie, Palatul Copiilor, Directia pentru Tineret si Sport, Scoala de Muzica Victor Karpis, Colegiul National Ion Maiorescu, Cercetasii Romaniei si Asociatia Clubul Artistilor Fotografi - au dat viata evenimentului.
 
Evenimentul a adunat pe pietonala o multime de giurgiuveni, tineri si in varsta.
 
Standul Crucii Rosii Giurgiu a fost efectiv luat cu asalt de cei care au vrut sa li se masoare tensiunea arteriala, iar cei mai tineri au fost invatati cum sa acorde primul ajutor in diferite situatii.
 
Giurgiuvenii care au participat la aceasta manifestare au vizitat toate standurile si au fost vizibil incantati de fiecare “intamplare” in parte.