Ora de religie sub forma de dezbatere la Giurgiu

Ora de religie sub forma de dezbatere la Giurgiu

Centrul eparhial pentru copii si tineret "Sfantul Ioan Valahul", al Episcopiei Giurgiului, cu binecuvantarea Preasfintitului Ambrozie, a gazduit la inceputul saptamanii o ora de religie sub forma de dezbatere intre clasele a IX-a C si a IX-a F, din cadrul C.N. "Ion Maiorescu" din Giurgiu. Tema supusa dezbaterii a fost: "A crede sau a nu crede in existenta lui Dumnezeu", informeaza Ziarul Lumina.

 
Dupa o scurta prezentare a centrului si a vietii Sfantului Ioan Valahul, s-a desfasurat ora de religie, sub coordonarea inspectorului de specialitate la disciplina religie din cadrul ISJ Giurgiu, Daniel Necula.
 
"Elevii si-au aratat argumentele forte atat pentru existenta, cat si pentru inexistenta lui Dumnezeu, ramanand in cele din urma uimiti de dragostea lui Dumnezeu, care se manifesta in tot ceea ce ne inconjoara. Ambele clase au fost declarate castigatoare, dezbaterea terminandu-se la egalitate, elevii marturisind ca vor fi ambitiosi sa se prezinte cat mai bine pregatiti pe viitor, in cadrul altor asemenea activitati", a declarat pr. cons. Bogdan Georgian Tudor, coordonatorul Sectorului Invatamant si activitati cu tinerii.