Biserica Buna Vestire din Giurgiu si-a sarbatorit hramul

Biserica Buna Vestire din Giurgiu si-a sarbatorit hramul
In fiecare an sarbatoarea Buneivestiri reprezinta prilej de aleasa bucurie duhovniceasca pentru credinciosii care pasesc pragul bisericii.
 
Si anul acesta, Biserica Buna-Vestire din Giurgiu, si-a sarbatorit hramul, iar cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, manifestarile religioase dedicate Praznicului au debutat sambata, 24 martie, incepand cu orele 15.00, cu festivitatea de premiere a olimpicilor judeteni la Disciplina Religie si a celor ce au participat la Concursul "Mladite Crestine", continuand cu Slujba Vecerniei mari unita cu Litia.
 
Credinciosii au avut posibilitatea sa se inchine inaintea icoanei si a particelelor din moastele Sfantului Ioan Rusul aduse de la Manastirea din localitatea Slobozia.
 
Duminica, 25 martie, in ziua slavitului praznic al Bunei-Vestiri parintele Stuparu Emanuel, Vicar Administrativ, delegatul Preasfintitului Parinte Ambrozie,inconjurat de un sobor de preoti si diaconi a savarsit Sfanta Liturghie si parastasul in cinstea ctitorilor si a preotilor ce au slujit in aceasta biserica reprezentativa pentru municipiul Giurgiu.
 
In cuvantul de invatatura rostit sutelor de credinciosi prezenti, Preacucernicia Sa a vorbit despre insemnatatea dogmatica a praznicului Bunei Vestiri si importanta acestuia in iconomia mantuirii noastre.
 
La final au fost pregatite si cateva sute de pachete si iconite care au fost primite in dar de catre credinciosii participanti la sarbatoare.

Galerie Foto

  • Hramul Bisericii Buna Vestire 
    Hramul Bisericii Buna Vestire
  • Moastele Sfantului Ioan Rusul 
    Moastele Sfantului Ioan Rusul
  • Hramul bisericii 
    Hramul bisericii
  • Primirea Sfintei Impartasanii 
    Primirea Sfintei Impartasanii
  • Sfanta Liturghie 
    Sfanta Liturghie