Invitatie

Invitatie

 

 

Stimata Doamna,
 
La ceas de sarbatoare,
Va adresam calduroasa invitatie,
de fi in rugaciune si duhovniceasca bucurie,
in ziua de Duminica 3 martie, orele 11.00,
anul milei Domnului 2013.
 
Importanta femeii in iconomia mantuirii noastre, este una covarsitoare deoarece prin Fecioara Maria, Fiul lui Dumnezeu a putut deveni om deplin si astfel a infaptuit izbavirea de pacate a primului om si a noastra.
 
Inca de la inceputul ei, Biserica s-a constituit dupa modelul familiei ca o comunitate de dragoste. In acest sens, cine poate inlocui mama sau ce cuvinte se pot folosi pentru elogierea celei care traieste si isi pune viata pentru copiii ei?
 
Avand in vedere ca in societatea de astazi isi fac aparitia in toate campurile de activitate secularizarea si globalizarea, din dorinta de a contracara efectele acestora, Biserica Bunavestire (Greceasca) din Giurgiu are deosebita placere de a Va invita la slujba de Te - Deum din data de 3 martie 2013, orele 11.00, pentru a omagia asa cum se cuvine ziua mamei si a femeii.

Cu nadejdea ca agenda Domniei Voastre, va permite participarea la acest eveniment important pentru comunitatea noastra, Va asiguram de intreaga noastra recunostinta si Va asteptam cu drag.
 
Paroh,
Tudor Georgian Bogdan

Galerie Foto

  • Invitatie 
    Invitatie