Tabara de vara pentru un grup de copii giurgiuveni aflati in plasament, la Valea Plopului

Tabara de vara pentru un grup de copii giurgiuveni aflati in plasament, la Valea Plopului
Copiii aflati in plasament la Casa de tip familial ”Sf. Ioan”, structura rezidentiala din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Giurgiu, vor merge in tabara in localitatea Valea Plopului, judetul Prahova, in perioada 12- 16 iulie 2013.
 
Invitatia de participare a copiilor in tabara a fost adresata D.G.A.S.P.C. Giurgiu de catre Parohia Buna Vestire din Giurgiu si Asociatia Ortodoxia Tinerilor, in cadrul proiectului "Suflet de copil la Sfanta Liturghie”.
 
In tabara organizata in judetul Prahova, cei 10 copii de la Casa "Sf. Ioan” vor beneficia gratuit de cazare, masa, activitati educative si recreative si vor avea ocazia sa socializeze cu ceilalti copii gazduiti in asezamantul social de la Valea Plopului. Cei 10 copii care vor merge in tabara au varste cuprinse intre 5 si 17 ani; ei vor fi insotiti de tineri voluntari din cadrul Parohiei Buna Vestire si un instructor de educatie din cadrul casei de tip familial.
 
“Dorim sa venim astfel in sprijinul copiilor de la Casa "Sf Ioan”, aflata in parohia noastra. Impreuna cu voluntarii de la Asociatia Ortodoxia Tinerilor am desfasurat, in ultimele luni, mai multe actiuni in sprijinul copiilor si intentionam sa desfasuram si in perioada urmatoare. Speram sa aducem o bucurie copiilor prin tabara oferita la asezamantul social de la Valea Plopului, apartinand Asociatiei Pro Vita, infiintata de preotul Nicolae Tanase”, a declarat Tudor Georgian, preot paroh al Bisericii Buna Vestire.

Sursa: giurgiuonline.net