Stiri

 • Valul de lumina
  Valul de lumina

  19 Octombrie 2012

  In fiecare an, pe 15 octombrie se celebreaza “Ziua Internationala a Comemorarii Bebelusilor si a Copiilor”, eveniment ce se desfasoara anual in Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, dar si in cateva tari europene.

 • Slujbe inchinate Sfintei Cuvioase Parascheva savarsite si la Biserica Buna Vestire - Giurgiu
  Slujbe inchinate Sfintei Cuvioase Parascheva savarsite si la Biserica Buna Vestire - Giurgiu

  15 Octombrie 2012

  In ziua de Sambata, 13 octombrie incepand cu orele 18.00, a fost savarsita Slujba Vecerniei Mari unita cu Litia pentru Sfanta Cuvioasa Parascheva, care cu Sfant Acoperamantul ei ocroteste Biserica Bunavestire (Greceasca) din Giurgiu.

 • Slujire arhiereasca in Biserica Buna Vestire din Giurgiu
  Slujire arhiereasca in Biserica Buna Vestire din Giurgiu

  09 Octombrie 2012

  Duminica, 7 octombrie, in Duminica a XX-a dupa Rusalii, la biserica cu hramul "Buna Vestire", Protoieria Giurgiu, Sfanta Liturghie a fost savarsita de Intaistatatorul eparhiei noastre, inconjurat de un ales sobor de preoti si diaconi.

 • La multi ani, parinte Georgian!
  La multi ani, parinte Georgian!

  09 Octombrie 2012

  Duminica, 30 septembrie 2012, dupa oficierea Sfintei Liturghii, Comitetul Parohial din cadrul Bisericii Tinerilor a pregatit o surpriza cu ocazia zilei de nastere a parintelui Tudor Georgian Bogdan. Ii uram un calduros "La multi ani"

 • Priveste viata cu alti ochi!
  Priveste viata cu alti ochi!

  09 Octombrie 2012

  Parohia "Buna Vestire" din municipiul Giurgiu, cu binecuvantarea Preasfintitului Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a organizat, in perioada 15 - 16 septembrie, pe pietonala Mircea cel Batran din centrul orasului, o actiune cu caracter civic

 • Concursul Prajiturilor Binecuvantate - editia a II-a
  Concursul Prajiturilor Binecuvantate - editia a II-a

  16 Octombrie 2012

  Luni, 27 august 2012, la Biserica Bunavestire (Biserica Tinerilor) din Giurgiu a avut loc a doua editie a Concursului Prajiturilor Binecuvantate. Am fost placut surprinsi vazand ca ati raspuns cu draga inima ca si anul trecut acestui frumos eveniment